Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 13 september 2007

'Jude raus'

Een rechtbank in het Oost-Franse Colmar, vlakbij de grens met Duitsland, heeft woensdag drie mannen veroordeeld tot celstraffen van twaalf, achttien en dertig maanden voor het bekladden en vernielen van 117 joodse graven in de plaats Herrlisheim (foto's). Zij hadden onder meer grafstenen beklad met de leus 'Juden raus'. Twee van hen werden ook veroordeeld voor vernielingen aan het graf van een islamitische oorlogsveteraan.


De aanvoerder van de vandalen, die dertig maanden kreeg, zal tijdens zijn detentie ook terecht staan voor de moord op een Marokkaanse tapijtenhandelaar in 2001 en poging tot moord op een andere Marokkaan in 2005. In die tweede zaak is ook een tweede van het drietal als verdachte aangewezen.

(bron: elsevier.nl)