Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 25 september 2007

“Laat haar alstublieft met rust. Jullie zijn gieren"

"Waalse steuntrekkers zijn lui en kosten de hardwerkende Vlamingen handenvol geld",Op de sofa in De laatste show of op de achterbank van een auto met Marc Reynebeau , we hoorden het Bart De Wever meermaals verkondigen.
Maar wat blijkt nu? Karina De Wever, zijn zus, is zelf één van die Waalse steuntrekkers.


Sinds januari van dit jaar trekt Karina De Wever een uitkering van +900 euro (als gezinshoofd).
Ze is immers gedomicilieerd in Poncelle, een klein dorpje niet ver van Tintigny, in de provincie Luxemburg. Ze woont daar in een soort commune , Lorién (Foto) genaamd, waar men op een vreedzame manier wil samenwonen, met als onderliggende gedachte ’terug naar de natuur’
(zie mirror hier & hier).

“Mijn zus heeft niets te maken met mijn politieke carrière” en “Laat haar alstublieft met rust. Jullie zijn gieren", aldus De Wever (die als communautair aaseter weet waarover hij het heeft).
De Wever voegde er nog aan toe dat de gieren zich beter zouden bezighouden met de broer van Didier Reynders (die architect is ?).

(hbvl, lodderig oog)