Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 14 september 2007

Michiel Smit (Nieuw Rechts) spoorloos .


Sinds enige tijd wordt het Zuid-Hollandse volksgemeenteraadslid Michiel Smit (foto met Dewinter) vermist. De heer Smit is volkspoliticus voor het omstreden NieuwRechts in de gemeente Lansingerland en hij is in ernstige financiële moeilijkheden geraakt. Smit leidt sindsdien een zwervend bestaan. Ook kan het zijn dat Smit zich schuil houdt.


Video :
Michiel Smit Samen met Dewinter op Voorpost meeting.
Smit is door zijn extreem rechtse gedachtegoed omstreden. Het welzijn van de Nederlandse samenleving wordt volgens Nieuw Rechts in gevaar gebracht door de uitwassen van de multiculturele samenleving en de partij ziet zichzelf als de hoeder van de Nederlandse arbeider. Smit raakte in opspraak door zijn contacten met het Vlaams Blok en zijn bijdragen op het internetforum Stormfront.
.