Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 21 september 2007

The Muslim "Threat"

'De Islam is een gevaar voor onze westerse wereld en onze manier van leven', we horen het tegenwoordig overal. Islam, extremisme, fundamentalisme en conservatisme worden in één adem genoemd, zonder enig onderscheid van wat wàt is. Hierdoor wordt de politieke islam gelijkgesteld aan extremisme, en wordt het beeld herhaald en bevestigd van de angstaanjagende, politiek georganiseerde moslims die een gevaar zouden kunnen zijn.
The Modest Agnostic maakte een filmpje waarin hij aan de hand van cijfers en voorbeelden een duidelijker beeld tracht te schetsen.Zie ook : Islam, the world, our future (Klik Hier)