Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 7 september 2007

Na rot programma serveren Vlaams Belangers ons nu ook rot vlees

Duitsland is sinds vorige week in de ban van het grootste voedselschandaal ooit: 150 ton rot vlees werd tegen grove winst verkocht aan kebabzaken (!) en opgegeten door consumenten. De fraude, zo blijkt nu, gebeurde met de medewerking van de bvba Madigro uit Brugge, een voedingsbedrijf dat ook slachtafval verhandelt.
Madigrot is de firma van Vlaams Belang parlementslid Agnes Bruyninckx (foto) en haar echtgenoot. Dat schrijft de krant De Morgen.

Journalist Georg Wedemeyer van Stern betwijfelt sterk dat Madigro van niets wist. "Voor rot vlees wordt 10 à 15 cent per kilo betaald", zegt hij. "In dit dossier zie je prijzen opduiken van 30 tot 50 cent per kilo. Als Madigro 27,45 cent ontving (of twee tot drie keer de normale prijs), dan moeten ze daar op zijn minst een vermoeden gehad hebben dat er iets niet klopte. Zij hadden trouwens nooit rot vlees aan een slachthuis mogen verkopen. Dat is in strijd met de Europese regels.
Op 24 augustus werd in Duitsland 11,4 ton rotzooi onderschept die eveneens na een papieren omweg bij Madigro 'geschikt' werd gemaakt voor consumptie.
Volgens het federaal voedselagentschap werd er een pro Justitia van overtreding opgemaakt, dat zal worden overgemaakt aan het parket van Brugge.
Bruyninckx blijft volhouden niet op de hoogte geweest te zijn over de bestemming van het bedorven vlees ...(Wir haben es nicht gewusst ?)

(DM)