Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 11 september 2007

Opnieuw Vlaams Belangers naar LDD

Vijf bestuursleden van de Vlaams Belang-afdeling van Begijnendijk stappen over naar Lijst Dedecker. Het vijftal is "het extremisme van het Vlaams Belang beu" en kiest "voor het realisme van Lijst Dedecker".
Het is al de tweede overstap van Vlaams Belangers naar Lijst Dedecker in Vlaams-Brabant op een week tijd. Vorige week maakte gemeenteraadslid David Van Hecke uit Kapelle-op-den-Bos zijn overstap bekend. Volgens Peter Reekmans van LDD kreeg de partij nog aanvragen uit Vlaams-Brabant binnen van VB-bestuursleden om over te stappen.

(DM)