Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 20 september 2007

"Stop Islamisering"


"Zolang we de kranten halen , blijven melken ! ", zo kun je de campagnes van het Vlaams Belang in het kort omschrijven.
Ook nu is het niet anders.
Na anderhalve maand onafgebroken in de spotlights gestaan te hebben met de anti Islambetoging, doet de partij er alles aan om dat zo te houden.


Vandaag presenteerde Vlaams Belang z'n "nieuwe" campagne "Stop islamisering" (video) en gaat daarvoor de komende maanden in verschillende Vlaamse steden campagne voeren. Antwerpen komt als eerste aan de beurt, omdat dat volgens de partij één van de steden is die het meest wordt getroffen door de islamisering."We verzetten ons niet tegen de individuele godsdienstbeleving, maar wel tegen de toenemende islamisering" stelt boegbeeld Filip Dewinter. Hiervoor komt Vlaams belang met 10 voorstellen waaronder een immigratiestop en verbod op nieuwe moskeeën .
"De islam is een veroveringsgodsdienst. Van zodra de islam ergens voldoende sterk is, duldt ze geen andere godsdienst of manier van leven naast zich. De islam hoort daarom niet thuis op Europees grondgebied", luidt het.

- Het Mekka aan de Leie, Desselgem!
- Mechelen: (fl)optocht tegen Islamisering.
- Toen waren ze nog met 40.... (video)
- Nederlandse SIOE-betoging flopt gigantisch (video)
- Islamofobie neemt toe (video)
- "Ze prostitueert zich voor de islam"

(gva)