Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 4 september 2007

Vlaams belang opnieuw gastheer voor Pro Köln

Op zaterdag 1 september mocht Bart Debie een 60-koppige delegatie van de omstreden Duitse formatie “pro-Köln” ontvangen in de VB-kantoren aan de Antwerpse Amerikalei .
Na een korte toespraak van Filip Dewinter en de Duitse partijvoorzitter Markus Beisichts kreeg het gezelschap een rondleiding in de Antwerpse Seefhoek .
Debie schrijft daarover : "De toestand in Antwerpen-Noord deed zelfs menig Keulenaar - zij kennen ook hun wijk Köln-Kalk - nog schrikken en huiveren."
Bart Debie betoogde op 16 juni nog samen met Pro Köln tegen de bouw van een Moskee in Keulen (Video) . De omstreden groep pro-Köln beschikt over vijf afgevaardigden in de gemeenteraad van Keulen en werd ruim 10 jaar geleden opgezet door voormalige leden van de NPD en Republikaner , regelmatig worden op manifestaties van Pro Köln bekende Duitse neonazi's gesignaleerd .(Video)

Kopstuk Manfred Rouhs kwam in opspraak toen er in een door een voormalige SS-onderofficier uitgegeven blad (“Die Bauernschaft”) een lezersbrief onder de naam van Rouhs verscheen waarin werd gesteld werd dat “in het Derde Rijk geen 6 miljoen Joden werden vergast of vermoord”.Op acties van pro-Köln marcheren geregeld nazi-skinheads met slogans als “Hier marcheert het nationale verzet”. Racisme is evenmin een probleem, op een gezamenlijk betoging met de NPD werden slogans geroepen als “Ali, Mehmet, Mustafa – terug naar Ankara”.Destijds werkte Pro Köln ook samen met extreem-rechtse criminelen zoals Ulrich Klöries die werd veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf wegens moord.
Onder impuls van Debie ontstond een nauwe samenwerking tussen Pro Köln en Vlaams belang , eerder dit jaar trok een Vlaams belang delegatie (waaronder Dewinter, Jan Penris, Anke Vandermeersch,…) naar Keulen en nadien werd pro-Köln ook al een keer uitgenodigd in Antwerpen (klik hier).
Of zoals Debie het op z'n website schrijft "Vlaams Belang en Pro-Köln : één strijd voor het behoud van Westerse normen en waarden en voor het eigen volk eerst !".

(bronnen : blokbuster & AFF )