Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 5 september 2007

Voorpost wil opnieuw betogen in Rode


Voorpost wil op 7 oktober betogen in Sint-Genesius-Rode en aan de Leeuw van Waterloo om zijn eisen voor de regeringsonderhandelingen kracht bij te zetten, zoals de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde zonder Vlaamse toegevingen, afschaffing van de faciliteiten, geen Vlaamse toegevingen in Brussel en de Vlaamse rand, teruggave van de "ontstolen gebieden" en Vlaamse staatsvorming. Het is nog onduidelijk of Voorpost toelating zal krijgen om te betogen.Video
Voorpost heeft een lange traditie in het actievoeren tegen de Franstaligen in Brussel en wijde omgeving. Altijd provocerend, soms met geweld .
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Voorpost vist negationsit Roeland Raes op
- [Voorpost] De Vlaamse kameraden van de NPD