Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 19 september 2007

Wilders : "werken of vertrekken"

Geert Wilders moet z'n kiezers blijven boeien, dat is een populist nu eenmaal aan z'n achterban verplicht.
Na het voorstel om de
Koran te verbieden en een Nederlands minister in het parlement knettergek te verklaren (Wilders weet hoe stof dient opgewaaid te worden) komt ie nu aanzetten met een reeks nieuwe maatregelen tegen de Islamisering .


-wie geen Nederlander is en zonder werk komt te zitten ,
moet z'n biezen pakken.
("werken of vertrekken”cfr.Wilders)
- Totale immigratiestop voor mensen uit moslimlanden.
Hoeveel moslims of moskeeën een land moet tellen om door Wilders tot "moslimland" gebombardeerd te worden is vooralsnog niet geweten.
-De pardonregeling (regularisatie) voor "een oude groep asielzoekers" moet worden teruggedraaid.
-Er
mogen geen nieuwe moskeeën meer bij komen en iedere vreemdeling moet(!) na één gepleegd misdrijf worden uitgezet. (klein of groot, wie bijvoorbeeld graffiti aanbrengt, een agent beledigt of opzettelijk iets vernield kan gaan).
Tussendoor herkauwde Wilders nog een boerkaverbod en wil hij de dubbele nationaliteit verbieden.
Wat het hierna wordt weet niemand, al mogen we van Wilders binnenkort vast een Halal-verbod verwachten, worden busjes-met-gordijntjes van het Nederlandse asfalt geweerd en doet ie de Kebab in de ban....of zoiets.