Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 21 oktober 2007

'0032' wint prijs in de categorie Multiculturele Televisie.

Het TV-Eén programma "0032" heeft op het Berlijnse radio- en televisiefestival Prix Europa een prijs gewonnen in de categorie Multiculturele Televisie. De serie '0032' is een elfdelig realityprogramma van Woestijnvis en toont het wel en wee van elf mensen die zich in ons land hebben gevestigd.

Het productiehuis overtuigde de jury van de Prix Europa met de aflevering met Gorcha uit Kazachtstan. '0032' was in het voorjaar op de nationale zender te zien en zal waarschijnlijk volgend jaar heruitgezonden worden.

Enkele Fragmenten uit '0032'