Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 6 oktober 2007

Björn Roose staat terecht voor internetstalking


Vlaams Belang aparatsjik Björn Roose (hier & hier) stond op 3 oktober voor de rechtbank omdat hij gebruik maakte van het internet om zijn dorpsgenoot Andy Vermaut belachelijk te maken. Volgens procureur Deraeve gaat het om een vorm van stalking via telecommunicatie. Roose stak op zijn weblog onder meer de draak met de politieke ambities van Vermaut en met zijn ouders.
Het openbaar ministerie vorderde een fikse geldboete, vonnis op 16 oktober.

Lees ook : 'De sprookjes van Björn Roose'- Björn Roose over kindersterfte in Afrika : "Meer overlevers betekent ook meer voortplanters "
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
..