Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 31 oktober 2007

Blokwatch.be stopt

Het zat er al een tijdje aan te komen maar nu is het officieel, Blokwatch stopt ermee.
"We zijn in onze opzet geslaagd: de rol van het Vlaams Belang is grotendeels uitgespeeld. Daarnaast hebben de meeste vrijwilligers om beroepsredenen afgehaakt, terwijl er geen aflossing van de wacht is", zegt initiatiefnemer Marc Spruyt.


Bij het Vlaams Belang wordt 'meewarig' gereageerd op het stopzetten van Blokwatch.be.
"De reden die Marc Spruyt opgeeft om te stoppen met Blokwatch, is even belachelijk als doorzichtig. Hij zegt te stoppen omdat hij zijn doel zou bereikt hebben: het Vlaams Belang is niet langer gevaarlijk. Dit is gewoon hilarisch", reageert partijwoordvoerder Joris Van Hauthem. Dat het Vlaams Belang sterk verveeld zat met de openbaringen van Blokwatch was een publiek geheim, uit frustratie begon het zelf met SOSwatch en Islamwatch (van Bart Debie). Die laatste hield het welgeteld 6 dagen vol.

Andere interessante websites met informatie over extreem-rechts

AFF
Blokbuster
LSP
.