Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 28 oktober 2007

Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) deel 3

Het Blood & Honour herdenkingsconcert in het Aarschotse gehucht Wolfsdonk blijkt geen onverdeeld succes geweest te zijn, op de site van Blood & Honour staan enkele reacties van B&H-leden die allerminst te spreken waren over de gebrekkige organisatie (mirror).


Sommigen reden in hun zoektocht naar Wolfsdonk hopeloos verloren, de security krijgt het etiket 'amateuristisch' opgekleefd en tijdens de minuut stilte voor de overleden Ian Stuart Donaldson konden sommigen hun kaalkop niet dichthouden. Er zou in en rondom de tent gevochten zijn tussen verschillende leden. Vooral de Engelse tak van Blood & Honour is niet te spreken over het hele gebeuren, iemand die zich op het B&H forum 'Chubley 88' laat noemen zegt nooit nog naar Vlaanderen te komen. Ons lijkt dit geen slecht voornemen .....

- Video: Blood & Honour in Nederland & België (Nederlandse reportage uit 2007)
- Video: Undercover bij de neonazi's' (2007)


(Met dank aan DVI)