Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 7 oktober 2007

Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging (deel 2)

Daags na de Anti Islam betoging van 11/09 publiceerden we al enkele foto's van extreemrechtse skinheads op de betoging (klik hier). De antifascistische website MichielSmith.com komt nu met een reeks foto's van Nederlandse Voorpost leden (samen met leden van Holland-Hardcore) die eveneens op een anti Islam betoging aanwezig waren in Antwerpen (23/09). Voorpost Nederland is een zuster-organisatie van het Vlaamse Voorpost, dat op zijn beurt weer een satelliet-vzw is van het Vlaams Belang. Onlangs haalde het Nederlandse Voorpost nog het nieuws toen enkele leden zich voor de rechtbank dienden te verantwoorden voor diverse brandstichtingen op oa. een islamitische school, een islamitische supermarkt en een synagoge ( Video).
In een mail aan MichielSmith.com eist John Middelman om de foto's onmiddellijk te verwijderen, waarop niet werd ingegaan. Middelman is de voormalige rechterhand van Michiel Smith, in betere tijden kopman bij Nieuw Rechts (Video).

Klik Hier voor de volledige fotoreportage .(3 pagina's)
John MiddelmanBen van der Kooi (met zonnebril), zat 15 maanden in de cel na een veroordeling voor brandstichting op een Moskee. Van der Kooi was lid van het Vlaams Blok , dat 'm na de brandstichtingen uit de partij zette .
Lees het het krantenartikel
(pdf-formaat)

Nog meer schoon volk uit Nederland.Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's'
Video: Blood & Honour in Nederland & België

- Vlaams Belang moet neo-nazistische leden uitsluiten (video)
- VB-fractievoorzitster samen met Voorpost & SMF op Nazi-bedevaart
- Gemeenteraadslid Vlaams Belang tatoeëert SS-slogans en nazisymbolen
- KVHV en Vlaams Belang Jongeren organiseren “dag van rechts-Europese jeugd”
- Je wordt niet als racist geboren
- Het VB en FN, politieke erfgenamen van de nazi's
- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
.