Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 5 oktober 2007

Filip De Man mengt zich in FN-twist

Het Waalse Front National lijkt ten onder te gaan aan interne twisten en financieel geklooi (lees hier & hier) en nu mengt Filip De Man (foto) zich ook in het conflict. De Man, die voor het Vlaams Belang in het Brussels Parlement zetelt, kiest op zijn website openlijk partij voor Michel Delacroix en secretaris-generaal Patrick Sessler, die volgens De Man 'intelligente en gedreven politici (en kameraden van ondergetekende)' zijn.

(Tussen 'oud' voorzitter Daniel Féret en het duo Delacroix/Sessler heerst een bitsige strijd om het voorzitterschap). De Man haalt nu vernietigend uit naar Daniel Féret en diens lief, Brussels volksvertegenwoordiger Audrey Rorive. Daarover schrijft hij :

"Het duivelskoppel wordt beschuldigd van diefstal, gebruik van valse stukken, misbruik van vertrouwen en ga zo maar door.Vanuit het Brusselse ken ik heel wat aanhangers van het FN, hun kritieken op Féret en zijn stoeipoes zijn niet mals: zo kochten zij in Cap d’Agde een villa van een half miljoen euro dankzij een lening verstrekt… door de partij en dokten zij aardig wat partijcenten af voor originele tekeningen van Hergé (‘Tintin’ zou zogezegd het partijsecretariaat opfleuren, maar daar was ons aller Kuifje nooit te bespeuren). Voorts blijken Féret & Audrey grote liefhebbers van luxegoederen als daar zijn Hasselblad-fototoestellen (zogezegd nodig voor de foto’s in het partijblad), chique sportwagens en zeldzame munten. Restaurantnota’s werden ook bij de vleet ingeschreven op de uitgavenzijde van de FN-boekhouding. Kortom: die Féret is een schoftje en zorgt er nu voor dat het FN op het faillissement afstevent."

Verder is De Man één en al lof voor zijn twee kamaraden bij FN: 'want weinigen zouden willen beginnen aan het uitmesten van de Augiasstallen die Féret heeft nagelaten' aldus het Brussels VB-parlementslid.

Patrick Sessler en Filip De Man zijn sinds lang goede vrienden, hun vriendschap zou begonnen zijn ten tijde van de extreem-rechtse terreurgroep 'Front de la Jeunesse', waarvan volgens sommige bronnen, beiden ooit lid waren. Sessler zetelde zelfs ooit voor het Vlaams Blok in de Schaarbeekse gemeenteraad. Hij stapte over van het Vlaams Blok naar Front National omdat hij genoeg had van het flamingantisme van lijsttrekker Johan Demol. (video : Demol)

Lees meer Hier, Hier & HierPatrick Sessler (2e van rechts) tijdens een neonazibijeenkomst in Spanje in april 1989 ter herdenking van de 100ste verjaardag van Hitler.
De foto is getrokken aan de ‘Dodenvallei’ waar het graf is van Franco, fascistisch dictator die met hulp van Hitler en Mussolini aan de macht kwam.


(met dank aan chengetheworld.org & Barth )