Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 8 oktober 2007

Graffiti op VB-vitrine

Vlaams belanger Bart Debie plaatste op zijn website (en dus ook op YouTube) camerabeelden waarop te zien is hoe een voorbijganger met een spuitbus de gevel beklad.
Volgens Debie schreef men afgelopen weekend op de vitrine van het VB-secretariaat in Deurne de volgende woorden "Fuck, Vlaams Belang greets Belgium".

Graffiti spuiten op andermans eigendom is ten zeerste af te keuren, maar met deze camerabeelden in de openbaarheid te gooien stelt ook Debie zich bloot aan vervolging.
Enkele maanden geleden deed Tanguy Veys * het 'm voor door camerabeelden van een soortgelijke actie op het internet te plaatsen, toen was het Oudenaardse VB-secretariaat doelwit. (video). De daders bleven onbekend.

Camerabeelden*
Tanguy Veys onderneemt verwoede pogingen om de online encyclopedie Wikipedia naar zijn hand te zetten. De overleg pagina waarop Veys probeert twijfel te zaaien omtrent zijn veroordeling is echt een bezoekje waard . (Klik Hier)