Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 29 oktober 2007

Leden Brusselse metrobrigade opgepakt wegens racisme

Leden van de Brusselse metrobrigade zouden mensen zonder papieren bij controles op willekeurige wijze opgepakt en mishandeld hebben, sommigen gingen zelfs zover om de slachtoffers bij hen thuis lastig te vallen.
De vijf leden van de metrobrigade zijn door een Brusselse onderzoeksrechter verhoord, één blijft aangehouden en de andere vier zijn vrijgelaten onder voorwaarden. Het parket blijft karig met informatie en de magistraat die met het dossier belast is, zou voorlopig niet bereikbaar zijn. Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CGKR) zegt in een persbericht dat het zich mogelijk burgerlijke partij stelt.

.