Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 17 oktober 2007

Margriet Hermans "overwoog" overstap naar Lijst DedeckerMagriet Hermans bevestigt in De Morgen dat ze "ernstig overwogen" heeft om over te stappen naar de partij Lijst Dedecker (LDD)."Voorlopig" blijft ze wel bij de Vlaamse liberalen, omdat ze het gevoel heeft dat ze er nog heel wat werk kan verrichten.

Dat Hermans een doelwit is van Jean-Marie Dedecker, is niet onlogisch. Ze noemt Dedecker een "goede vriend", waagt zich al eens aan een 'Dedeckeriaans' standpunt met haar pleidooi voor de castratie van druggebruikers en was een van zijn medestanders in de strijd tegen de snelheidsbeperkingen.
"Dedecker heeft mij gebeld, dat doet hij met iedereen bij de Open VLD", vertelt Hermans. "Ik heb een overstap ook ernstig overwogen, maar ga het niet doen. Voorlopig toch niet, over twee jaar kan dat weer anders zijn." In 2009 zijn er Vlaamse verkiezingen.
.