Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 26 oktober 2007

Morgen megaconcert van Blood and Honour

Morgen wordt in Vlaanderen een megaconcert verwacht van de internationale neonazistische groepering Blood and Honour Vlaanderen. Zoals gewoonlijk wordt de plaats van het concert pas in de loop van de dag bekendgemaakt. Tien groepen zijn aangekondigd voor het concert, dat een eerbetoon moet worden aan Stuart Donaldson.
Het Anti-Fascistisch Front stuurde onlangs een open brief aan de ministers Dewael en Onkelinx en aan regeringsformateur Leterme, met de vraag om komaf te maken met de bijeenkomsten. Morgen en zondag leest u hier op deze blog hoe het de kaalkopjes verging.- Kamervragen over neonazi-bijeenkomsten (video)
- CD&V wil telefoontap bij Blood and Honour
- Zeshonderd neonazi's zakten af naar zandvliet (video)
- 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's' (reportage uit 2008)
- Blood & Honour in wolfsdonk (Aarschot) 2 (Video)
- Blood & Honour in Lebbeke (Video)
.