Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 24 oktober 2007

N-VA wil Centrum Gelijke Kansen kortwieken

Bart 'Quimby' De Wever, voorzitter van de N-VA, kreeg een document (over de verkiezingen van 10 juni) in handen van het Centrum voor gelijke kansen . Hij kon de commentaar over zijn partij niet appreciëren. Voor de N-VA meteen een reden om het Centrum voor Gelijkheid van Kansen minder bevoegdheden te geven, de partij wil bovendien niet weten van een herfederalisering van het Centrum.

Ook wil Nva het Centrum verhinderen om nog rechtszaken aan te spannen, terwijl dat net een essentieel onderdeel vormt van de taken van het Centrum. De linkervleugel van CD&V en cdH hebben vooral met dat laatste zware problemen.


- Humor: Bart De Wever medisch gekeurd (video)
- Bart De Wever: "Franstaligen in Vlaanderen zijn migranten die zich moeten aanpassen"
- Weg van België (video)
.