Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 11 oktober 2007

Neonazi's knuppelen gehandicapte dood

Gisteren maakten we hier al melding over het zweedse Nationalsocialistisk Front dat kunst vernielde als protest tegen 'decadentie en vóór een gezondere cultuur'.
Vandaag komt de krant 'het Laatste Nieuws' met een artikel waarin twee jonge Neonazi's beschuldigd worden van een moord op een 55-jarige gehandicapte man uit het Zweedse Uppllands Väsby in de buurt van Stockholm, en een derde medeplichtige wordt beschuldigd van extreem gewelddadig gedrag. De moord werd door de daders gefilmd .
De jonge neonazi's sloegen de man dood met knuppels en ijzeren staven en werden aangehouden toen ze terugkeerden naar de plek van het delict, een agent merkte toen bloedvlekken op hun schoenen. Ook het filmpje op een gsm is extra bewijsmateriaal tegen de daders. Op de beelden is te zien hoe ze voor de aanval de Hitlergroet brengen.


De aanval had plaats op 18 juni in de namiddag, het ging om een geplande daad in twee delen.
Ze keerden de dag nadien 's ochtends terug en vielen de man opnieuw aan. Volgens de politie kreeg het slachtoffer ook verschillende messteken toen hij lag te sterven.
De drie zijn lid van een Zweedse neonazi groep, het 'Nationalsocialistisk Front'. De politie vond een heleboel extreemrechts materiaal op hun computers, waaronder films van aanvallen en moorden.

Het Nationalsocialistisk front werd opgericht in 1994 en kwam in 1999 voor soortgelijke feiten in het nieuws toen enkele leden veroordeeld werden voor de moord op 2 politieagenten.
Andere partijleden werden oa. al veroordeeld voor het oproepen tot geweld tegen etnische minderheden en wegens overtreding op de wapenwet. De partij trekt naar de verkiezingen met een programma dat onze Vlaams Belangers niet vreemd in de oren zal klinken met oa. geen Islam, vreemdelingen buiten, strengere bestraffing criminaliteit (!) en bescherming van de eigen cultuur. Ze streven ook de raszuiverheid na, daarvoor wil het zelfs rassencontroles. Partijleden zeggen ook meer heil te zien in een dictatuur dan in een democratie.

De partij is slechts vertegenwoordigd in 6 gemeenteraden en heeft voorlopig nog geen enkel bestuursmandaat. Naar eigen zeggen is men verbroedert met het Franse Front National van Le Pen (FN), the British National Party (BNP) en natuurlijk 'ONS' Vlaams Belang .
Enkele onder hen zouden ook aanwezig geweest zijn op de anti Islam betoging in Brussel.

Video : Nationalsocialistisk front
- Mantelorganisaties VB gaan op bezoek bij Duitse neonazi's
- Duitse politie rolt neonazi-jeugdkamp op (video)
- Duitsland: 13-jarige zwaargewond na aanval neo-nazi's (video)
- Neonazi-bijeenkomst in VB-secretariaat
- Russische skinheads moorden erop los (video)
- Rusland : EU-parlementsleden opgepakt bij homo-optocht (video)
.