Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 21 oktober 2007

VB- gemeenteraadslid Van Zele stapt over naar Lijst Dedecker


Aisha Van Zele, die in 2006 overstapte van VLD naar Vlaams Belang en in de Lokerse gemeenteraad zetelt, 'partij-hopt' nu naar LDD. Volgens Lijst Dedecker is Van Zele teleurgesteld in het Vlaams Belang en zocht voor de verkiezingen al toenadering.


"Het Vlaams Belang is niet meer de partij die het was en zou moeten zijn in vergelijking met een jaar geleden. Het extremisme intern is weer merkbaar en als kleurlinge ondervond ik meer en meer weerstand. Als mandataris voelde ik dit aan en kon zo niet verder werken. Het Vlaams Belang wil geen vooruitgang meer en ik ben niet in de politiek gestapt om eeuwig in de oppositie te zitten", aldus Van Zele. De overstap zou er gekomen zijn na gesprekken met Jurgen Verstrepen (ook al ex-VB).
.