Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 5 oktober 2007

Vlaams Belang betoogt in Deurne

In het Antwerpse Deurne hebben aanhangers van het Vlaams Belang gisteren actie gevoerd tegen de komst van een islamitische moskee.
Op de Boterlaarbaan, waar het gebedshuis zou moeten verrijzen, verzamelde volgens de politie een 150-tal mensen met spandoeken en protestborden."Dit zou de derde moskee in Deurne worden", zegt Jan Van Wesenbeeck, voorzitter van het Vlaams Belang in Deurne.

(foto: Jan Van Wesenbeeck, voorzitter van het Vlaams Belang in Deurne)


Het protest kadert mee in de ruimere actie die het Vlaams Belang een paar weken geleden begon en die volgens hen een halt moet toeroepen aan de verdere islamisering van Antwerpen. Spandoeken met het opschrift "Europa Europees" en "Islamisten Buiten" ondersteunden die overtuiging.
De actie liep van 19.30 uur tot iets na 20.00 uur zonder incidenten.

- Mechelen: (fl)optocht tegen Islamisering.
- Toen waren ze nog met 40.... (video)
- Het Mekka aan de Leie, Desselgem!
-Extreemrechtse skinheads op anti-Islam betoging (foto)
-“We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
.