Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 18 november 2007

35.000 voor de eenheid van België

35.000 mensen hebben vandaag deelgenomen aan de mars voor de eenheid van België. Alles verliep rustig. Bij een tegenbetoging aan het Koninklijk Paleis van het Nationalistisch Studenten Verbond (NSV) en de extreemrechtse groepering Voorpost werden 15 mensen gearresteerd. De mars voor de eenheid van België werd georganiseerd door Marie-Claire Houard, een ambtenaar uit Luik. Enkele weken geleden lanceerde zij op internet een petitie voor het behoud van België.
Ruim 140.000 Belgen zetten hun handtekening, vanmiddag werd de petitie overhandigd aan senaatsvoorzitter Armand De Decker.