Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 9 november 2007

Extreem rechtse fractie in EP valt uiteen


(foto : gewezen fascistisch dictator Alessandro Mussolini & kleinkind Alessandra Mussolini, die naar eigen zeggen waakt over de fascistische waarden van haar grootvader. De kleindochter van Italië 's wreedste kreeg reeds enkele malen een VB-delegatie op de koffie....)De uiterst rechtse fractie in het Europees Parlement staat op springen. De partij 'Groter Roemenië' kondigde gisteren aan dat ze ITS-fractie verlaat als teken van protest tegen de 'anti-Roemeense' uitlatingen van de Italiaanse fractiegenote Alessandro Mussolini, die ging enorm tekeer tegen 'de invasie van gewelddadige criminele Roemenen' in Italië.
Ze eiste een beperking van het vrije verkeer van Roemenen, EU-burgers toch, naar Italië.
En passant noemde ze haar Roemeense fractiegenoten ook nog even communisten. Dat is de Roemenen in het verkeerde keelgat geschoten. 'Mevrouw Mussolini heeft niets van een politica. Ze is een opblaaspop, een opblaaspop gekocht in een sexshop.' wierp Mihaescu terug.
Enkele weken geleden was er al een ernstig conflict tussen de Roemeense PRM enerzijds en Vlaams Belang en het Franse Front National anderzijds, dit nadat de PRM-voorzitter steunbetuigingen had geuit aan de gewezen communistische dictator Nicolae Ceaucescu.
Volgens Vlaams Belang voorzitter en Europarlementslid frank Vanhecke was de sfeer sindsdien erg slecht. Zonder de Roemeense fractiegenoten van PRM haalt de IST te weinig leden om erkend te kunnen worden als EP-fractie.


Met het uiteenvallen van de fractie verliest Vlaams Belang twee voltijdse medewerkers en 66.000 euro/jaar aan werkingsmiddelen, hierdoor komt ook Rob 'Klop' Verreycken zonder job te zitten. Verreycken werd indertijd een job aangeboden als EP-medewerker nadat hij eerder ontslag moest nemen uit het Vlaams Parlement wegens partnergeweld.


Ruim twee weken geleden in Straatsburg, nam de Nederlandse VPRO een interview op met Alessandra Mussolini. Die ging enorm tekeer tegen 'de invasie van gewelddadige criminele Roemenen' in Italië. Luister Hier naar reacties (van onder meer Vlaams Belang) over het interview.


Update 14-11-2007
De uiterst rechtse fractie in het Europese Parlement is ontbonden. Dat heeft de leiding van het halfrond officieel bekendgemaakt.

(Dm , internationaalverzet )