Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 17 november 2007

’Het recht om te discrimineren’

Op de website van Vlaams Belang parlementslid Filip de Man (foto) staat een aankondiging over het jaarlijkse Colloquium van TEKOS (‘Teksten, kommentaren en Studies) in de buurt van Antwerpen. Daar zal vandaag gediscussieerd worden over ’Het recht om te discrimineren’. Volgens De Man zullen er goede sprekers, veel interessante boeken en geen political correctness te bespeuren zijn.

Tekos is het tijdschrift van de Deltastichting, een Vlaamse, conservatieve, Heel-Nederlandse stichting, opgericht door historicus Luc Pauwels. De organisatie heeft geen strakke ideologie maar beslaat een bandbreedte van verschillende conservatieve stromingen. (lees hier meer)


Lees ook :

Nieuw Rechts in Vlaanderen. Het gedachtegoed van het Nieuw Rechtse tijdschrift ‘Teksten, Kommentaren en Studies’ (Sofie Delporte) (Klik Hier)
.