Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 24 november 2007

NPD'er veroordeeld voor hitlergroet

In het Duitse Cottbus veroordeelde een rechtbank vrijdag de partijstrateeg van de neonazistische NPD Horst Mahler (foto) tot zes maanden gevangenisstraf wegens het brengen van de Hitlergroet.
Mahler (71) gaf toe de groet te hebben gebracht toen hij zich vorig jaar bij een gevangenis meldde om een eerder opgelegde straf te ondergaan. Het is nu al de vijfde keer dat Mahler is veroordeeld wegens het tonen of uiten van nationaal-socialistische symbolen of ontkennen van de holocaust.

De NPD onderhouden vooral goede contacten met Voorpost. Al sedert 1980 organiseren Voorpost en de Junge Nationaldemokraten (JN), de jongerenorganisatie van de NPD, een gezamenlijk driedaags pinksterkamp. Dat de NPD alom als neonazistisch, racistisch en antisemitisch wordt beschouwd en de JN de reputatie heeft nog radicaler te zijn, deert Voorpost niet.

(barth)