Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 15 november 2007

LDD werft aan: jongeren die de wet willen overtreden


Jurgen Verstrepen zoekt 'jonge gasten' die voor LDD de wet willen overtreden, op zijn website plaatste hij daarvoor volgende oproep (mirror) :

"ik zoek jonge gasten mét inzet en discretie die kennis en kunde hebben op vlak van nieuwe internet & mediatechnieken, virtual reality en zelfs dingen die niet echt 'mogen' op het net. ;-) Mail maar op Jurgen.verstrepen@lijstdedecker.com"

Welke overtredingen Verstrepen in gedachten heeft staat er niet bij, ook naar het waarom blijft het gissen
Het wordt zo stilaan wel zoeken om nog een wet te vinden waar de heren van LDD zich wel willen aan houden: de wetten op witteboordencriminaliteit of verkeersveiligheid zijn daar alvast niet bij. Nu lijkt LDD met Verstrepen zich ook te willen bekwamen in internetcriminaliteit, waarvoor het liefst enkele minderjarigen wil gebruiken.


- LDD-website gehackt
- Snelheidslimieten zijn er enkel voor 't gepeupel (video)
.
.