Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 27 november 2007

Morel , Forza Flandria en Lijst Dedecker

Nadat Marie Rose Morel er alles aan deed om het samenwerkingsverband 'Forza Flandria' te doen mislukken (zie video), breekt ze nu op haar weblog een lans voor .... Froza Flandria.
De nieuwe website (Forza Flandria) zou volgens Morel een initiatief zijn geheel buiten de politiek om. Ze noemt het zelfs "een verademing, tussen al het politieke gekrakeel door !". (mirror)

De Vlaams Belangster met het korte lontje is het initiatief zo genegen dat ze zelfs haar medewerking verleent aan dit prachtige burgerinitiatief door columns te schrijven voor Forza Flandria, de bezoekers van haar weblog spoort ze aan om een kijkje te gaan nemen op de nieuwe site.
Een korte zoektocht leerde ons echter dat dit prachtige burgerinitiatief 'ver weg van het politiek gekrakeel' in handen ligt van LDD-politicus Youri Bultynck (mirror) .

Het Forza Flandria-bestuur bestaat uit :
Jo Claeys (ex VB-Vlott, nu LDD)
Leo Moeskops (ex VB-Vlott, nu LDD. Update: Moeskops is opnieuw naar VB)
Gilbert Van Huffel (gewezen Oost-Vlaams voorzitter van Vlott, nu LDD)
Youri Bultynck (gewezen VLOTT-voorzitter West-Vlaanderen, nu LDD)
Frederik Turpyn (gewezen West-Vlaams partijcoördinator Vlott, nu LDD)Dedecker over Forza Flandria-Morel


- Jong Forza Flandria: om stil van te worden....
- Forza Flandria: hypocrisie troef!
- LDD werft aan : jongeren die de wet willen overtreden
- VBer laakt openlijk Marie-Rose Morel op forum Verstrepen
- Overstapppers van VB naar LDD
- LDD'er eist 180.000 euro voor mislopen OCMW-voorzitterschap
.