Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 1 november 2007

Robocop & Wegrebel

Jurgen Verstrepen werd door de Borgerhoutse politie bekeurd omdat hij zat te telefoneren achter het stuur en is het daar niet mee eens. Op zijn website noemt hij de verbaliserende agenten 'politiekloefkaffers' en beweert enkel te hebben getelefoneerd toen hij in de file stond. Oorzaak van alle onheil bleek een verkeerd geparkeerde(?) 'multicultuurliefhebbende vreemdeling' te zijn .Verstrepen, die alles graag 'zwart/wit' heeft, had van de dienstdoende politieagent toch wat meer grijs verwacht en jammerde dat in Borgerhout 'precies andere verkeersregels gelden'.


Ex-partijgenoot en kameraad Bart 'Robocop' Debie (de twee zeggen nog steeds goede vrienden te zijn) is het daar niet mee eens en vindt Verstrepen maar een 'wegrebel'. 'vriend Jurgen kwam al in het nieuws toen hij een parkeeragent al dan niet bijna van de weg reed, nu doet hij zich voor als de wegrebel in hartje Antwerpen', geeft hij z'n lezers nog mee. De veroordeelde ex-flik wijst zijn vriend erop dat hij als Vlaams Parlementslid en als gemeenteraadslid een voorbeeldfunctie heeft.

Daarop repliceerde Vertrepen: 'dat voorbeeldgedrag mag je eens uitleggen aan je politieke collega's.... en aan mij natuurlijk ook', hij wacht nu op Debie's antwoord in ronde 2. We blijven de vriendschap tussen die twee met de nodige animo volgen ....

Opmerkelijk
De afbeelding 'I'm going to kick your ass and get away with it' komt van Debie z'n website.
Tijdens dit voorjaar werd Debie nog veroordeeld voor folteren & buitensporig geweld op verdachten, schriftvervalsing (van PV's) en diefstal (oa.laptop). Lees meer hier & hier

.