Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 8 november 2007

Vincent Reynouard veroordeeld wegens ontkenning holocaust
(foto: Vincent Reynouard in 'goed gezelschap' tijdens een negationisme-meeting in 2002 met Siegfried Verbeke , Bert Eriksson (Vlaams Blok,Voorpost) en een woordvoerder van Blood & Honour onder pseudoniem 'Paul Kruger'.
Vincent Reynouard, een 38-jarige werkloze Fransman die momenteel in België verblijft, werd vandaag voor de correctionele rechtbank in het Franse Saverne veroordeeld tot één jaar cel wegen negationisme. Hij werd vervolgd omdat hij in 2005 een folder van zestien bladzijden met als titel "Holocaust? Wat men voor u verbergt" verspreidde. Reynouard stuurde het naar vakbonden, musea en gemeentebesturen in heel Frankrijk. Daarin schreef hij onder andere dat de uitroeiing van zes miljoen joden tussen 1940 en 1945 "onmogelijk" was. De man was hiermee niet aan zijn proefstuk toe, in 1996 werd hij al een keer voor gelijkaardige feiten veroordeeld. Naast het jaar celstraf moet hij ook 10.000 euro boete betalen en 3.300 euro schadevergoeding storten aan de burgerlijke partij.

In de eerste helft van 2008 zal ook Roeland Raes (Vlaams Belang) zich in de rechtszaal voor gelijkaardige feiten moeten verantwoorden . Op 26 februari 2001 trok Raes tijdens een interview in het programma Netwerk op de Nederlandse televisiezender NCRV de Holocaust in twijfel. In dat interview relativeerde hij de bewuste opzet, planning, methode en omvang van de genocide o.a. op het Europese Jodendom door het toenmalige Duitse Nationaal-Socialistisch regime (van 1933 tot 1945).

Video : Interview Vincent Reynouard (okt.2007)