Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 30 november 2007

Vlaams Belang en verkeersveiligheid

Op de gemeenteraad van Schilde eiste Marijke Dillen dat de politie harder zou optreden tegen fietsende scholieren. Die rijden volgens de dochter van voormalig VB-voorzitter Karel Dillen soms met drie naast mekaar zonder lichten! "Vooral op de Wijnegemsesteenweg ben ik daar vaak getuige van", aldus Dillen. De voorvrouw van het VB eist "strengere politiecontroles én sancties".

Over de zware terreinwagens die elkaar voor de schoolpoort wegdrummen en de fietsende jongeren hinderen en de onveilige fietspaden langs de Wijnegemsesteenweg geen woord.
Dillens partijgenoot Frank Creyelman werd betrapt op dronkenschap achter het stuur terwijl hij op 8 november betrokken was bij een auto-ongeval in Brussel, hij had 0,88 promille in zijn bloed. Reactie Creyelman : “Ik was al drie à vier uur van tafel weg. Ik weet niet wat ik juist gedronken heb. (…) Maar, zeg eens, dat ongeval heeft toch geen dode veroorzaakt, niet?”


(AFF/Verzet)