Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 28 november 2007

'Wilders maakt provocerende Koran-film'

Geert Wilders van de Nederlandse PVV werkt aan een provocerende televisiefilm over de Koran. Het is een volgende stap van Wilders in zijn strijd tegen de - in zijn ogen - levensgevaarlijke islam. Onlangs pleitte hij nog voor een verbod op de 'fascistische' Koran. Hij vergeleek het boek met Mein Kampf van Hitler. Volgens de politicus is zijn film te vergelijken met de film Submission, die Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali in 2004 maakten.Submission (Video) toonde onder meer naakte vrouwenlichamen waarop teksten uit de Koran waren geprojecteerd.


Nadat de film op televisie was uitgezonden, ontstond een storm van protest in binnen- en buitenland en kreeg filmer Van Gogh korte tijd politiebescherming. Drie maanden later werd Van Gogh vermoord door moslimfundamentalist Mohammed B.
Wilders z'n film zal eind januari 2008 te zien zijn op de Nederlandse televisie .