Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 10 december 2007

30 jaar Vlaams Blok (2)
'Voor Vlaams Belang zijn alle staatshervormingen tijdverlies, de partij ziet alleen heil in een Vlaamse onafhankelijkheid', dat was de boodschap op de conventie waarmee Vlaams Belang dit weekend haar dertigste verjaardag vierde (Video).
Binnenkort start de partij met een grootscheepse onafhankelijkheidscampagne met voor elke Vlaamse brievenbus een boekje (klik hier).
Filip Dewinter verzekerde de aanwezigen dat de strijd tegen de Islamisering niet aan kracht zal inboeten. Dewinters laatste wapenfeit, het plagiëren van de anti-Moskee song 'Oh jee, alweer een moskee' lijkt nog een staartje te krijgen. Armando Monsanto, de Nederlandse charmezanger die eerst met het lied kwam, ruikt geld en wil een deel van de opbrengst (de single wordt verkocht aan 5 euro/stuk).
Op het congres werd ook de DVD '30 jaar Vlaams Blok' (foto) voorgesteld, tijdens de vertoning brachten Vanhecke en Annemans hulde aan oud voorzitter Karel Dillen. De familie (met oa. dochter Marijke Dillen) kreeg de gebruikelijke bloemen.