Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 8 december 2007

De respectvolle samenleving van Lijst Dedecker

Omdat hij zich niet meer kon verzoenen met het racistische discours, verliet Jurgen Verstrepen (foto) in maart van dit jaar het Vlaams Belang. Dat weerhoudt hem niet om sinds zijn overstap het Vlaams Belang naar de kroon te steken met racistische uitlatingen, hierbij moet vooral de Islam het ontgelden. Dagelijks publiceert Verstrepen op z'n website artikels met allemaal dezelfde boodschap , ' de Islam is verderfelijk, alle moslims zijn fout, de koran suck's en wie hoofddoeken draagt is niet geïntegreerd en een potentiële terrorist' , los van het feit dat het allemaal profiteurs zijn .

Vandaag richt Verstrepen zijn (gif)pijlen op Hicham El Mzairh (video), acht jaar geleden geëmigreerd uit Marokko, perfect geïntegreerd en politicus voor Open Vld. Tijdens zijn dagelijkse speurtocht naar foute allochtonen struikelde Verstrepen deze morgen over het interview met Hicham in De Morgen. Hoewel Hicham in het interview nergens een extreem standpunt inneemt, waren antwoorden als 'Moslims lezen geen Vlaamse kranten en kijken niet naar Vlaams televisiezenders' of 'Als je moslims wil bereiken moet je de moskeeën inschakelen' en 'De minister mag zich niet moeien met de Islam' voor onze 'liberale' Verstrepen genoeg om op z'n haatlog aan de slag te gaan.
Het artikel , noem het gerust razernij, is te lang en bevat teveel tegenstrijdigheden om het hier allemaal nog eens uit de doekjes te doen. Beter kan men het zelfs lezen, Beste Hicham El Mzairh... (open brief). Op het eind voegt Verstrepen er nog fijntjes aan toe dat LDD voor een respectvolle samenleving gaat.

Jurgen Vertrepen op z'n website:

- Het kost de staat immers handenvol geld om dat slachtgedoe te organiseren.
- Het gezeik van die verzuurde koranliefhebbers begint serieus mijn voeten uit te hangen
-
Ik was blij dat we van geloofskwezels bevrijd waren en nu staan er nieuwe profeten op elke hoek van mijn Vlaamse straat te zwaaien met mohammed en nog ander godsdienst-geblaat..
-
Jullie stoppen ook over het gezeik dat wij meer en meer respect moeten hebben voor jullie geloof.

Video : Hicham El Mzairh
- Lijst Dedecker stuurt racistische kettingmail rond
- Jurgen Verstrepen: "Er zitten VB-mollen in LDD"
- Jurgen Verstrepen presenteert: Prozac-TV ! (video)
- LDD werft aan : jongeren die de wet willen overtreden
- Verstrepen moet boete dan toch betalen (video)
.