Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

dinsdag 18 december 2007

Dochter Dewinter nieuwe VB-babe

De nieuwste babe van Vlaams Belang heet An-Sofie Dewinter (16) en prijkt op de gloednieuwe partijaffiche voor de sociale verkiezingen.
An-Sofie was met de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) aanwezig op de meeting voor 30 jaar Vlaams Belang toen een fotograaf van de partij haar opmerkte en vroeg of ze op de affiche voor de sociale verkiezingen wou staan. Ze ziet een carrière als model wel zitten, volgens Filip Dewinter ging ook P-magazine al aan de telefoon. “Al zeg ik het zelf, ik heb een knappe dochter, met alles er op en er aan. “ gaf hij de GvA-journalist nog mee.

P-magazine zegt inderdaad contact opgenomen te hebben, niet voor een fotosessie zoals papa Dewinter suggereerde maar voor een interview
„over het leven in het minst populaire gezin van Vlaanderen”.

-An-Sofie heeft een aantal foto's van zichzelf online geplaatst : Klik Hier & Hier

- Interview met Emma Vanhecke (video)
- Filip Dewinter z'n grootste nachtmerrie.... (video)