Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 5 december 2007

Frank Vanhecke distanieert zich van anti-moskee lied


In de Gazet van Antwerpen distantieert Vlaams Belang voorzitter Frank Vanhecke zich van de single die Dewinter verspreidt. "Dit is een puur Antwerps initiatief. Ik heb de tekst nog niet gelezen, heb het lied ook nog niet gehoord. Ik ben niet zo carnavalesk aangelegd".
Vanhecke's koele reactie is volledig toe te schrijven aan interne spanningen bij Vlaams Belang, waar het oa. tussen de VB-voorzitter en Dewinter al lang niet meer botert.- Vlaams Belang lanceert anti-moskee lied
-“We gaan op safari, maar het is beter om de dieren niet te voederen”
- Het Mekka aan de Leie, ........ Desselgem!
- Toen waren ze nog met 40.... (video)
.