Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 7 december 2007

Humor : Liberation Army Againt Freedom

Liberation Army Againt Freedom (L.A.A.F) is vijftig jaar geleden opgericht door sjeik Abdullah Yussin (op internet circuleren filmpjes van deze explosieve groepering). In tegenstelling tot andere terreurorganisaties maken zij geen gebruik van wapens, maar van vuurwerk.
Al snel wordt duidelijk dat deze groepering niet heel handig omgaat met haar explosieven en dat is nu precies waar de Nederlandse dienst 'Consument en Veiligheid' mensen dit jaar op attent wil maken. De filmpjes van L.A.A.F zijn dan ook niet echt van een terreurorganisatie.
Het zijn virals: reclames vermomd in een filmpje. Het is de bedoeling dat mensen deze filmpjes aan elkaar doorsturen zodat de reclame wordt verspreid. De filmpjes maken dus onderdeel uit van de vuurwerkcampagne van dit jaar.

Mother of all RocketBekijk ook de andere filmpjes :

-Arms arriving

-
Eternal rains of fire