Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

woensdag 5 december 2007

Humor !

Ook programmamakers van het serieuze Radio 1 kan je beetnemen. Dat bewees een West-Vlaming die een mail stuurde naar het populaire radioprogramma Peeters & Pichal met de gouden tip om een ideale cake te bakken.

de mail :
'In West-Vlaanderen gebruiken we geen fructose, tagatose, geen galactose om cake te maken, maar lectamindose. Succes bij de vrouwen gegarandeerd'-
Enkele luisteraars schoten onmiddellijk ter hulp. Lectamindose blijkt de in West-Vlaanderen gangbare uitspraak te zijn van 'Lek aan mijn doos'. En waar die doos dan metaforisch voor staat, dat behoeft geen verdere uitleg zeker? Met die kennis wordt ook de aard van het product 'Blufaminol' duidelijk.
.