Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 22 december 2007

Huwelijk Morel op de klippen

Marie-Rose Morel gaat scheiden van haar man. Dit werd bevestigd door Morel zelf. Op 16 oktober zette ze voor de Antwerpse rechtbank een scheidingsprocedure in. Een week later diende ze een klacht in tegen haar echtgenoot wegens het illegaal plaatsen van een track & trace-toestel in haar BMW. Met dat apparaat was ze altijd te lokaliseren en kon de motor van haar wagen van op een afstand worden stilgelegd. Toch wonen Morel en haar man voorlopig nog onder één dak, tot de rechter bepaalt wie in de echtelijke woning mag blijven.

De jongste maanden waren geruchten over een mogelijke affaire tussen Morel en VB-voorzitter Frank Vanhecke (zelf pas gescheiden) nooit veraf. Morel benadrukte nogmaals dat er nooit wat geweest is tussen haar en voorzitter Vanhecke .

- 'Tortelduifjes' leggen klacht neer tegen Jurgen Verstrepen
- humor: 'Kammagurka over affaire Morel & Vanhecke' (video)
- Wie wordt de (nieuwe) man van Morel ?
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.
- Morelleke Forelleke (video)
- ‘Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein‘
- Marie Rose Morel: "Als ik iets versier, is het de kerstboom"
.
.