Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 22 december 2007

Nieuw Rechts doet het licht uit

De Nederlandse partij 'Nieuw Rechts' is gestopt met alle politieke activiteiten. Nieuw Rechts werd in 2003 door Michiel Smit opgericht, nadat hij uit Leefbaar Rotterdam was gezet.
De partij had een extreemrechts-nationalistisch karakter en zegt nu op haar website dat doodsbedreigingen en andere intimidaties de aanleiding was om de partij op te doeken. Eerder had de leider van Nieuw Rechts, Michiel Smit, zich uit de actieve politiek teruggetrokken.Smit kampt met grote schulden, die in de tienduizenden euro’s lopen. Om schuldeisers te ontlopen dook zelfs hij enige tijd onder bij een partijgenoot (Video)
Michiel Smit zal zich begin 2008 nog voor de rechter moeten verantwoorden, omdat hij door de Nederlandse justitie wordt beschuldigd van discriminatie. Hij heeft samen met andere leden van Nieuw Rechts in mei 2006 pamfletten uitgedeeld in Maassluis, waarin aan Marokkanen zogenaamd een gratis reis naar hun vaderland werd aangeboden (Video).Michiel Smit onderhield steeds goede contacten met het Vlaams Belang ,in maart 2006, enkele dagen voor de Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen, zakte nog een VB-delegatie onder aanvoering van parlementslid Rob Verreycken naar Rotterdam af om propaganda voor Smit te voeren.(Lees hier meer)