Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

maandag 3 december 2007

Partij van het 'gezond verstand' is pro opwarming aarde

Op het Indonesische eiland Bali is vanochtend de grote internationale klimaatconferentie van de Verenigde Naties begonnen. De ruim 10.000 deelnemers streven naar nieuwe maatregelen om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. Het huidige Kyoto-akkoord uit 1997 loopt over vijf jaar af, waardoor besluiten moeten worden genomen over een nieuw akkoord over de reductie van broeikasgassen.

Volgens het hoofd van het VN-klimaatbureau UNFCCC, de Nederlander Yvo de Boer, biedt het klimaatoverleg een cruciale mogelijkheid om politieke antwoorden te vinden op de wetenschappelijke waarschuwingen over de opwarming van aarde. "De wetenschappelijk wereld is met een duidelijke boodschap aan de politici gekomen. Die luidt dat het mogelijk is om klimaatverandering aan te pakken en dat gezamenlijk optreden veel van de catastrofale gevolgen kan voorkomen", aldus De Boer. Aan de elfdaagse conferentie doen delegaties van zo'n 190 landen mee.

Jean Marie Dedecker (LDD) had in de Kamer zijn bedenkingen over het sturen van een delegatie naar Bali, volgens de LDD-populist heeft België op de klimaatconferentie niks te zoeken, meer nog, Dedecker ziet in een globale opwarming niks dan voordelen.

Dedecker: 'terrasjes en inktvis'