Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zaterdag 22 december 2007

Quote van de week

'Uitgerekend Verstrepen, die als verruimer bij het VB kwam maar alleen zijn eigen bankrekening heeft verruimd. Hij had een mooie wedde als Vlaams parlementslid, maar hij liet zich extra betalen voor elk filmpje dat hij voor de partij draaide'.

Vlaams Belangster Marie-Rose Morel in Gva.Update :
Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) legt klacht neer wegens laster en eerroof tegen Marie-Rose Morel (Vlaams Belang). "Dit pik ik niet meer, deze moddercampagne van het Vlaams Belang gaat te ver", zegt mister 'freedom of speech' (lees hier het bewuste interview van Morel, net na zijn overstap deed Verstrepen ook al zijn zegje in dezelfde krant)

- Verstrepen schrijft een boek. Aankondiging biedt meer spektakel dan inhoud
- 'Tortelduifjes' leggen klacht neer tegen Jurgen Verstrepen
- Vlaams Belang cantussen met nazi-liederen
- 'Meest sexy politicus', Ebbenhouten schoen en zelfmoordpreventie.... één pot nat.
.