Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

donderdag 6 december 2007

Sinterklaas brengt blokjes


Ook dit jaar werd de Sint gesignaleerd op de daken van enkele prominente Vlaams Belangers, de man staat immers gekend als extreem vergevingsgezind en slaat dus niemand over.
Correctie, bijna niemand, enkel het dak van Dewinter laat de Sint 'rechts' liggen. Maar dat heeft ons Vlaams boegbeeld volledig aan zichzelf te danken. De Sint weigert zijn Mijter af te zetten en Dewinter houdt zich aan de in een huisreglement gegoten dresscode, ten huize FDW geen religieuze hoofddeksels !
Terug naar de zwarte helpers van de Sint, zij riskeren jaarlijks lijf en leden door 's nachts met een zak op het dak van een Vlaams Belanger rond te lopen op zoek naar een opening om binnen te dringen, er zijn betere jobs.

Voor de zwarte Pieten is het pas echt bibberen op het dak van een opvliegende ex-commissaris die nu als VB-veiligheidsadviseur door het leven gaat. In Sintenland lezen ze immers ook kranten en het verhaal van 'Bart Penalty' die wat vreemde lammetjes onder handen nam maakte diepe indruk. Was het de blijvende gehoorschade van de Studio '54-decibels of was de kleine aan het schreien, feit is dat Bart Debie wederom niks van het jaarlijks nachtelijk bezoek gehoord of gezien heeft. Missie geslaagd dus, alweer !

Och ja, één van de Zwarte pieten (ja, we hebben zo onze bronnen)
stuurde ons een afbeelding van Debie z'n cadeau.....


(Sent via BlackBerry offered by VaticaanMobile)
.