Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 21 december 2007

Nog meer VB-propaganda voor Borgerhoutse brievenbussen

Vlaams Belang afdeling Borgerhout start met een eigen 'periodiek' blad dat gratis verdeeld zal worden onder de lokale brievenbussen (door oa. Bart Debie). Het blad kreeg de naam 'De Borger' mee en zal naast Antwerps nieuws ook initiatieven en standpunten van de lokale VB'ers toelichten. De verantwoordelijke uitgever is Janice Laureyssens (foto), VB-gemeenteraadslid in Borgerhout.


Op het eerste zicht lijkt 'De Borger' weinig nieuws te brengen, de helft van de artikels werd gewoon overgenomen van VB-websites. Het blad heeft een oplage van 10.000 exemplaren en is eigenlijk niet meer dan een uit de kluiten gewassen VB-pamflet.
Download 'De Borger', Klik Hier

meer op AFF
.