Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 7 december 2007

Vergelijk Bijbel & Koran

Sinds vandaag staan de volledige teksten van de Bijbel en de Koran in het Nederlands, Engels en Arabisch op de website bijbelenkoran.nl. Door middel van de zoekfunctie wordt het heel gemakkelijk de heilige boeken met elkaar te vergelijken. Als je een zoekterm intypt - vrouw, stenigen, overspel of wat dan ook - dan krijg je de resultaten uit beide boeken naast elkaar gepresenteerd. In de linkerkolom de bijbel en rechts de koran.

De initiatiefnemers van de site (Nederlanse omroep Ikon en wereldomroep) hopen hiermee een brug te slaan tussen christenen en moslims en de dialoog tussen de twee groepen te bevorderen.

Site : Bijbel & Koran