Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 28 december 2007

Web-tv voor Lijst Dedecker


Vlaams Parlementslid voor Lijst Dedecker Jurgen Verstrepen werkt opnieuw aan een eigen multimediaal platform waarop onder meer door zijn partij gemaakte televisie te bekijken zal zijn.
Hoe men dit zal bekostigen staat er niet bij, behalve de dure apparatuur zijn ook de facturen van Verstrepen niet mis.Bij het Vlaams Belang rekende Verstrepen ongeveer 2500 euro/maand voor de korte filmpjes die hij op z'n website plaatste. Te duur volgens VB-voorzitter Vanhecke en hij stopte de betalingen, waarna Verstrepen zijn overstap maakte naar LDD. (Video)
Wat Verstrepen voor een heuse Web-TV zal aanrekenen is vooralsnog niet geweten, al lijkt het erg twijfelachtig of enkele spaghetti-avonden zullen volstaan om de partijkas in evenwicht te houden.