Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

vrijdag 21 december 2007

"Witte Kerst"


"Gefeliciteerd! ! Door deze sms te lezen heeft u 1 Marokkaan teruggestuurd naar Marokko. Sms dit door naar 10 vrienden, zo doet u mee aan de actie 'WITTE KERST'. Hand in hand, terug naar eigen land".
De voorbije weken kreeg Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding (CGKR) verschillende meldingen van mensen die verontwaardigd reageren over de racistische kettingsms "Witte Kerst".
In sommige berichten is het woord Marokkaan
vervangen door neger.
De sms circuleert ook in scholen en dat baart het Centrum zorgen.

Wie de sms ontvangt van een onbekende kan via de website van de ombudsdienst voor telecommunicatie een formulier invullen om de afzender te identificeren: www.ombudsmantelecom.be, onder de rubriek klacht indienen. Wie dat wenst, kan het formulier ook doorsturen naar het CGKR, dat al deze gegevens verzamelt en bekijkt welke eventuele stappen mogelijk zijn.
.