Het smerige alternatief ....

Het fundamentele verschil tussen het Vlaams Blok/Vlaams Belang en andere partijen is dat het Vlaams Belang mensen wil uitstoten uit onze samenleving, de maatschappij wil 'uitzuiveren', de bestaande diversiteit wil reduceren tot het 'eigen volk'. Dat programma probeert het Vlaams Belang met alle middelen te verwezenlijken. Met democratische middelen als het kan, maar meestal aangevuld met intimidatie en geweldpleging. Het valt niet uit te sluiten dat daarbij uiteindelijk openlijke terreur en staatsgeweld zouden kunnen gebruikt worden.

zondag 27 januari 2008

Blood & Honour in Schoten
Van onze infiltrant:

Op het concert waren (laat in de avond) amper 50 a 60 personen aanwezig, de speeches hebben we dus jammelijk 'gemist'. De sfeer was erg opgefokt en vooraan in de zaal was er stevige pogo. Enkele kaalkopjes hadden ook hun lief meegebracht, van hun gezicht lees je er zo de kansarmoede en marginaliteit vanaf.


Het concert zelf was een ware verschrikking, nooit eerder werd ons gehoor zo gemarteld als gisterenavond. Je hoeft dus geen gitaar te kunnen spelen om in een neonaziband te spelen.
Aan de ingang verkocht men T-shirts en binnenin werd vrij stevig gedronken. De kaalkopjes stonden wat tegen elkaar op te springen en brachten daarbij regelmatig de Hitlergroet, met uit volle borst een 'Heil Hitler' of 'Jude Raus'. De aanwezigen leken allemaal uit de buurt te komen, Vlaams Volk dus.
De hele opzet was een benefietavond, toch had het door zijn kleinschalige omvang meer weg van een nieuwjaarsdrink van de lokale B&H-afdeling Vlaanderen dan van de grote concerten zoals in Lommel (en Mechelen) of Wolfsdonk. De eerstvolgende memorial staat gepland voor Maart, dan zakken opnieuw honderden buitenlandse neonazi's af naar het voor hen gastvrije Vlaanderen voor een groots B&H-concert (15 MAART 2008: Memorial Day for Fallen Heroes ).- Video: Blood & Honour in Nederland & België (Nederlandse reportage uit 2007)
- Video: 'Thomas Kuban' undercover bij de neonazi's' (2008)
- Video: Undercover bij de neonazi's' (2007)

-MORGEN, IN OF OM ANTWERPEN: BLOOD AND HONOUR-BENEFIETAVOND
- Russische ultranationalisten en neonazi's moorden gastarbeiders uit
- Dit weekend opnieuw twee Hitler-herdenkingen op Vlaamse bodem (Video)
-
Vandaag twee Blood & Honour Hitlerherdenkingen
- Blood & Honour in Overpelt - De Foto's

(met dank aan DVI)